reklama

Jáhelné vločky s mrkví a kedlubnem

od 10. měsíce

Ingredience:
2 lžíce jáhelných vloček přes noc namočených ve vodě
mrkev, kedlubem (zhruba ve stejném poměru)
voda
olej/máslo

Postup přípravy:
Mrkev a kedluben oloupejte, omyjte, nastrouhejte na hrubém struhadle a dejte vařit s trochou oleje nebo kouskem másla. Zhruba 2 minuty před koncem vaření přidejte k zelenině předem namočené jáhelné vločky a dovařte vše do měkka. Uvařený pokrm rozmixujte, propasírujte nebo rozmačkejte. Kašičku můžete zjemnit přidáním kojeneckého nebo mateřského mléka.

Upozornění k receptům na příkrmy pro kojence:
Rozdělení receptů podle věku je pouze orientační. Jídelníček kojence by měl být sestaven s ohledem na individuální snášenlivost jednotlivých potravin. V případě pochybností o způsobu výživy dítěte se obraťte na svého lékaře.

Doporučit e-mailem

Brambory s kukuřicí a jogurtem Červená čočka s batáty

reklama
reklama
reklama

vybíráme z blogů na Maminkám.cz

Přejít na blogy

Nejnovější příspěvky do diskuze

Další nové příspěvky

Do diskuzního fóra

nově založená témata v diskuzi

Další nová témata

Do diskuzního fóra

Těhotenská kalkulačka.



Zapamatovat vložené údaje

Výpočet plodných dnů.


Tisknout

TOPlist