reklama

Jablko s jáhelnými vločkami a jogurtem

od 8. měsíce

Ingredience:
jablko
lžíce jáhelných vloček přes noc namočených ve vodě
2 lžíce jogurtu

Postup přípravy:
Jablko oloupejte, vykrojte jádřinec, omyjte a nastrouhejte na hrubém struhadle. Nastrouhané jablko poduste s trochou vody do měkka. Zhruba 2 minuty před koncem vaření přidejte k jablku předem namočené jáhelné vločky a dovařte vše do měkka. Nechte vychladnout a vmíchejte jogurt. Vše rozmixujte.

Tip:
Syrové jáhelné vločky jsou pro kojence zpravidla těžko stravitelné. Do roku věku je proto raději podávejte tepelně upravené a na začátku i rozmixované.

Upozornění k receptům na příkrmy pro kojence:
Rozdělení receptů podle věku je pouze orientační. Jídelníček kojence by měl být sestaven s ohledem na individuální snášenlivost jednotlivých potravin. V případě pochybností o způsobu výživy dítěte se obraťte na svého lékaře.

Doporučit e-mailem

Mrkvový salát s jablky Suchary s kojeneckým mlékem a meruňkovým pyré

reklama
reklama
reklama

vybíráme z blogů na Maminkám.cz

Přejít na blogy

Nejnovější příspěvky do diskuze

Další nové příspěvky

Do diskuzního fóra

nově založená témata v diskuzi

Další nová témata

Do diskuzního fóra

Těhotenská kalkulačka.



Zapamatovat vložené údaje

Výpočet plodných dnů.


Tisknout

TOPlist